20 de copii au fost lăsaţi singuri într-o casă pentru un experiment controversat. Ce s-a întâmplat cu aceştia

Un prim moment de tensiune pentru fete a venit atunci când pisica unui vecin a intrat în casă şi au încercat cu toţii să aibă grijă de ea.

Copiii au fost filmaţi tot timpul, iar imaginile au fost difuzate într-un documentar.

Băieţii s-au separat după câteva zile în două grupuri.

În perioada de apogeu a reality show-urilor care nu se axau pe etică, un reality show din Marea Britanie a plasat 20 de copii, 10 băieţi şi 10 fete în case separate pentru a avea grijă de ei înşişi, fără supravegherea unui adult.

Copiii, toţi în vârstă de 11 sau 12 ani, au primit mâncare, bani, jucării şi echipament de curăţenie pentru „experiment”, dar, în afară de asta, au fost lăsaţi să se descurce singuri, cu condiţia ca echipa să intervină în cazul în care existau probleme de siguranţă. Copiii au fost filmaţi tot timpul, iar imaginile au fost difuzate în documentarul britanic Boys and Girls Alone.

A existat o diferenţă netă între copii, între modul în care s-au comportat băieţii şi fetele. În timp ce fetele găteau, făceau curăţenie şi organizau o prezentare de modă în scop de divertisment, băieţii se apucau imediat să distrugă casa şi să scrie pe pereţi.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

 » Mai multe informații aici…