Stratul de zăpadă, refăcut pe pârtiile din Poiana Braşov/ De săptămâna aceasta, scad preţurile pentru transportul pe cablu în staţiune

Primăria Braşov anunţă că, de săptămâna aceasta, au scăzut tarifele pentru transportul pe cablu în staţiunea Poiana Braşov, iar administraţia pârtiilor a refăcut, în unele zone, stratul de zăpadă artificială, astfel încât se schiază în condiţii bune.

”Deşi condiţiile meteo din acest sezon nu au fost unele ideale, în cea mai mare a timpului fiind înregistrate temperaturi pozitive, fără precipitaţii sub formă de ninsoare, am reuşit, datorită sistemului de producere a zăpezii artificiale, să oferim condiţii bune de schi. În acest moment, pârtiile din partea superioară a masivului Postăvarul sunt în condiţii bune după ce în ultimele zile stratul de zăpadă a fost refăcut, ajungând acum la aproximativ 30 de centimetri, şi se poate coborî până în Poiana Braşov. De luni, 6 martie, au scăzut şi tarifele de transport pe cablu, atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend. A scăzut numărul de puncte consumate pe următoarele instalaţii de transport pe cablu: Telecabina Capra Neagră şi telegondola (de la 6 la 5 puncte), telecabina Kanzel (de la 5 la 4 puncte), telescaunul Ruia (de la 4 la 3 puncte)”, informează Primăria municipiului Braşov.

Marţi, în Poiana Braşov sunt practicabile pârtiile din partea superioară a masivului Postăvaru, respectiv Lupului, Drumul Roşu, Kanzel, Doamnei, Ruia şi se poate coborî până în Poiană pe Sulinar sau Drumul Roşu şi apoi Subteleferic, precum şi pârtiile pentru începători, Bradul şi Stadion. 

Tot din această săptămână a fost modificat şi programul de funcţionare al instalaţiilor de transport pe cablu, astfel: luni, marţi, miercuri, joi şi duminică ultima urcare cu telegondola va fi la ora 16.00, iar telescaunul Ruia va funcţiona până la 15:45, în timp ce vineri şi sâmbătă ultima urcare cu telegondola va fi la ora 17:00, iar telescaunul Ruia va funcţiona până la 16:30.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…