PNL Sector 1 îi cere primarului Clotilde Armand să îşi demită consilierul: Conduce maşina primăriei fără carnet!

PNL Sector 1 îi solicită edilului Clotilde Armand să îl demită pe consilierul personal Dragoş Constantin, după ce Parchetul a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism, deşi avea permisul suspendat.

Tot PNL Sector 1 a cerut primarului Coltilde Armand să-l demită urgent şi pe şeful Poliţiei Locale, ca urmare a suspiciunilor de corupţie investigate de parchet la această instituţie, aflată în subordinea directă a edilului sectorului 1, şeful investigat fiind desemnat direct de către aceasta pe funcţie.

„Armand a preferat să tacă şi să-l menţină în funcţie”, mai spune PNL Sector 1, în comunicatului de presă.

„PNL Sector 1 constată că sloganul mult trâmbiţat de Armand şi USR în campanii electorale, «Fără penali în funcţii publice!» nu reprezintă nimic pentru aceştia, atunci când îşi protejează acoliţii. Îi cerem lui Clotilde Armand să facă curat în Primăria Sectorului 1, luând măsurile care se impun! Dacă la ilegalităţile comise de acoliţii primarului mai adăugăm suspiciunile de incompatibilitate descoperite faţă de chiar persoana primarului sau ilegalităţile descoperite de Curtea de Conturi în primărie, avem tabloul macabru al minciunii şi ipocriziei din mandatul lui Armand! Fără penali în funcţii publice!”, mai indică sursa citată.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…