Autoritatea de Supraveghere Financiară ia în calcul plafonarea preţurilor la poliţele RCA pentru o perioadă determinată / Decizia s-ar aplica atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice

BUCURESTI | Scris de News.ro | astăzi, 18:36

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) ia în calcul plafonarea preţurilor la poliţele RCA pentru o perioadă determinată, variantele fiind analizate de către specialşiti. Decizia s-ar aplica atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice.

“Avem la categoriile la care se încadrează peste 90% din automobilele asigurate RCA o creştere medie de circa 16 procente. Cu toate acestea, sau mai ales în acest context, confirm, în vederea protecţiei consumatorilor, Autoritatea de Supraveghere Financiară ia în calcul plafonarea tarifelor la RCA pentru o perioadă determinată de timp, vom vedea exact care este soluţia concretă. (…) Analizăm toate datele necesare unei astfel de decizii”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al ASF, Daniel Apostol, la Digi 24.

Acesta a precizat că decizia se va aplica atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…