Cel mai important lucru pentru a fi fericiți. Psiholog Georgeta Pânișoară: Din păcate, la școală nu învățăm asta / video

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Psihologul Georgeta Pânișoară a spus care este lucrul ce ne face cel mai mult fericiți.

Georgeta Pânișoară, psiholog, a fost invitată la emisiunea „Parenting 101“, la DC News, unde a spus care este cel mai important lucru în viață pentru a fi fericiți:

„O cercetare de la Harvard, desfășurată pe 80 de ani, cu persoane întrebate ani la rând ce le-au făcut să se simtă cât mai fericite, a dus la un rezultat care spune că cel mai bun factor pentru a fi fericiți este conectarea. Nu neapărat cu familia, pentru că acolo, în intimitate, s-ar putea să ne mai comportăm și un pic disfuncțional.

E vorba de conectarea cu prieteni, cu oameni autentici care ne fac nouă bine, conectarea cu comunitatea. În vest e un pic mai valorizată decât la noi această activitate de tip comunitar, prin donații, prin acțiuni de generozitate, etc. Conectarea e extrem de importantă pentru fericirea noastră și, din păcate, la școală nu o învățăm“, a spus, la DC News, psihologul Georgeta Pânișoară.

CITEȘTE ȘI     –    EXCLUSIV  Vârsta critică a copilului. Psiholog Georgeta Pânișoară: E important să le formăm activ această deprindere / video

  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

 » Mai multe informații aici…