Compania Bozankaya cercetează împrejurările în care un tramvai nou a luat foc pe traseu în Timişoara şi anunţă că va verifica toate mijloacele de transport din oraş

BUCURESTI | Scris de News.ro | astăzi, 17:50

Compania Bozankaya a transmis, joi, că cercetează împrejurările în care un tramvai nou a luat foc pe traseu în Timişoara şi anunţă că va verifica toate mijloacele de transport din oraş.

”Îi asigurăm pe cetăţenii Timişoarei că vom investiga amănunţit condiţiile în care s-a petrecut acest incident neplăcut, iar la finalizarea verificărilor, vom prezenta raportul tehnic detaliat”, au declarat, joi, reprezentanţii companiei Bozankaya.

Potrivit acestora, până la finalizarea raportului, compania Bozankaya va verifica toate tramvaiele din Timişoara pentru a vedea dacă funcţionează în parametri optimi.

Motorul unui tramvai nou, realizat de compania din Turcia Bozankaya, a luat foc în mers, miercuri seară, în Timişoara, în timp ce garnitura se afla pe traseu.

Nicio persoană nu a fost rănită, dar 15 persoane s-au autoevacuatcândf a început să iasă fum.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la sistemul de frânare

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…