Florin Cîţu: Marcel Ciolacu ar trebui să plece imediat. Şeful PSD-iştilor are datoria să le spună URGENT românilor la ce companie s-a referit când a spus că urmează un „faliment anunţat” pe piaţă asigurărilor din România

Fostul premier Florin Cîţu afirmă, joi, că liderul PSD Marcel Ciolacu trebuie să plece imediat şi că ”are datoria să le spună URGENT românilor la ce companie s-a referit când a spus că urmează un „faliment anunţat” pe piaţă asigurărilor din România”.

”Marcel Ciolacu ar trebui să plece imediat. Şeful PSD-iştilor are datoria să le spună URGENT românilor la ce companie s-a referit când a spus că urmează un „faliment anunţat” pe piaţă asigurărilor din România”, a spus Florin Cîţu într-o postare. 

”Dacă are informaţii nu poate să-i lase pe români să cumpere poliţe de asigurare la o companie despre care el ştie că intră în faliment. Astfel de declaraţii, din partea unui oficial cu acces la informaţii confidenţiale, erau urmate imediat de o DEMISIE în orice ţară civilizată”, a mai spus senatorul PNL. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri despre majorarea poliţelor RCA că este posibil să fie un faliment anunţat şi că este ferm convins că guvernul va interveni, cum a mai făcut acest lucru o dată.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…