Romina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari, la DigiFM. Cum l-a cunoscut pe Piero și de ce s-a căsătorit cu un bărbat mai în vârstă

Romina Gingașu, 31 de ani, este soția lui Piero Ferrari, 77 de ani. A fost invitată la 2 Matinali și Jumătate, de la Digi FM, și a vorbit despre Formula 1, dar și despre cum l-a cunoscut pe soțul și de ce s-a căsătorit cu un bărbat mult mai în vârstă.

Romina are 31 de ani, este originară dintr-o comună din Călărași, a absolvit Colegiul Șincai din București și apoi Academia Tehnică Militară.

L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării „de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine”. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am „decolat””, a declarat pentru DigiFM Romina din biroul soțului ei, din Monte Carlo.

Romina Gingașu și Piero Ferrari FOTO: Profimedia Images

Romina Gingașu și Piero Ferrari FOTO: Profimedia ImagesRomina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari FOTO: Facebook/ Romina GingașuRomina Gingașu și Piero Ferrari FOTO: Profimedia ImagesRomina Gingașu și Piero Ferrari FOTO: Profimedia ImagesRomina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari FOTO: Facebook/ Romina GingașuRomina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari FOTO: Facebook/ Romina GingașuRomina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari FOTO: Facebook/ Romina GingașuRomina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari FOTO: Facebook/ Romina GingașuRomina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari FOTO: Facebook/ Romina GingașuRomina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari FOTO: Facebook/ Romina GingașuRomina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari FOTO: Facebook/ Romina GingașuRomina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari FOTO: Facebook/ Romina Gingașu

,

Despre Piero Ferrari, Romina spune că este un bărbat foarte cumpătat.

„E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de la H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală”, spune ea.

Soția lui Piero Ferrari a făcut față cu brio unei lumi a bărbaților: a făcut Academia Tehnică Militară, iar acum a intrat în universul Formulei 1.

„Ca femeie este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam.

 » Mai multe informații aici…