Separatişti proruşi din Transnistria anunţă că au dejucat un ”atac terorist” ucrainean vizând mai mulţli conducători. Ei atribuie atacul Serviciilor de securitate ucrainene SBU

Separatiştii proruşi din regiunea moldoveană Transnistria anunţă joi că au dejucat un atac – pe care-l atribuie Ucrainei – vizând mai mulţi oficiali separatişti transnmistreni de rang înalt, relatează AFP.

Ministerul Securităţii Publice din Transnistria acuză într-un comunicat să a ”dejucat un atac terorist”, ”pregătit de către serviciile de securitate ucrainene (SBU) împotriva mai multor conducători” din regiunea separatistă.

The suspect in the preparation of a terrorist attack in Transnistria is a previously convicted Vyacheslav Kisnichan. Born in Tiraspol, he moved to Odessa, joined the military last February and then the SBU. There he was trained to work with explosives and given an assignment. pic.twitter.com/MOwZSJYPsP

— bigrussianshop (@bigrussianshop) March 9, 2023

între separatiştii proruşi vizaţi se află lpreţedintele transnistrean Vadim Krasnoselski, potrivit acestei surse.

AFP scrie că nu a putut verifica în mod independent aceste acuzaţii.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…