Trafic restricţionat pe sensul către Târgu Mureş al A3, în judeţul Mureş, din cauza unui incendiu izbucnit la remorca unui TIR încărcat cu electrocasnice – FOTO, VIDEO

BUCUREŞTI | Scris de News.ro | astăzi, 07:14

Traficul rutier este restricţionat, joi dimineaţă, pe sensul către Târgu Mureş al autostrăzii A3, între localităţile Iernut şi Cheţani din judeţul Mureş, după ce remorca unui TIR care transporta electrocasnice a fost cuprinsă de un incendiu. Nu sunt persoane rănite.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că pe autostrada A3 Târgu Mureş-Cheţani, pe sensul de mers către Târgu Mureş, la kilometrul 26+550 de metri, între localităţile Iernut şi Cheţani, judeţul Mureş, ca urmare a unei defecţiuni tehnice, a izbucnit un incendiu la un ansamblu de vehicule care transporta electrocasnice. Ansamblul de vehicule se află pe banda de urgenţă, nefiind înregistrate victime.

FOTO: DRDP Braşov

Acolo intervin pompierii din Târnăveni şi Luduş, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Luduş şi Iernut, nefiind necesară intervenţia echipajelor medicale, a arătat ISU Mureş.

Traficul rutier este restricţionat pe banda de urgenţă şi prima bandă, circulându-se doar pe banda nr. 2. 

De asemenea, potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia se desfăşoară în continuare pe un fir, alternativ, pe DN 75 Câmpeni – Baia de Arieş, în localitatea Valea Lupşii, judeţul Alba, după ce în cursul zilei de miercuri au căzut pe carosabil pietre de pe versanţi.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, traficul se desfăşoară pe un carosabil uscat, fără precipitaţii, cu valori normale şi vizibilitate bună.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…