Dezvoltatorul german de taxiuri aeriene Lilium Air Mobility a atins o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră cu un demonstrator de tehnologie

Dezvoltatorul german de taxiuri aeriene Lilium Air Mobility a atins o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră cu un demonstrator de tehnologie, numind acest rezultat o etapă cheie în calea certificării vehiculelor sale zburătoare alimentate electric ,în 2025, transmite Reuters.

Această viteză a fost atinsă în timpul testării vehiculului Phoenix 2, la un centru de testare de zbor din sudul Spaniei, a declarat compania pentru Reuters, după ce a postat un videoclip teaser pe reţelele de socializare.

Lilium concurează pe o piaţă aglomerată pentru vehicule electrice cu decolare şi aterizare verticală (eVTOL), sperând să înlocuiască călătoriile rutiere cu avioane sau elicoptere.

Compania planifică dă asigure o viteză de croazieră a vehiculelor sale de 250 km pe oră.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…