O femeie a fost observată în apele râului Crişul Repede, la Oradea / A fost preluată de un echipaj SMURD

ORADEA | Scris de News.ro | ieri, 21:21

O persoană care traversa Podul Centenarului din Oradea a observat o femeie care se afla în apele Crişului Repede şi a anunţat imediat pompierii. Femeia a ajuns înotând la mal, apoi a fost preluată de un ecipaj SMURD şi transportată la spital.

Incidentul a avut loc joi seară, la ora 20.40.

”Un apelant al numărului unic 112 sesiza ISU Bihor cu privire la faptul că a observat o persoană în apele Crişului Repede, în zona Podului Centenarului din municipiul Oradea. Pentru gestionarea evenimentului, la locul indicat de apelant au fost mobilizate două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului 1 Oradea şi  echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea”, a transmis ISU Bihor.

Femeia a reuşit să se salveze, înotând până la mal.

”Pompierii au preluat victima, o femeie de 53 de ani, care ajunsese înot la mal, înainte de sosirea echipajelor şi au predat-o, conştientă şi cooperantă, echipajului SMURD, care i-a acordat îngrijirile necesare, transportând-o ulterior la UPU a Spitalului Clinic Judeţean Bihor”, a mai transmis ISU Bihor.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…