Oligarhul care le-a vândut lui Harry și Meghan casa din California a murit într-un spital din Moscova

Oligarhul rus care le-a vândut lui Harry și Meghan casa din Montecito, California, cu aproximativ 13,5 milioane de dolari, a murit la 56 de ani, la Moscova.

Serghei Grișin, cunoscut drept „Oligarhul Scarface”, a murit la începutul săptămânii, într-un spital din Moscova, din cauza unei boli grave, potrivit presei ruse.

Cauza morții a fost: „probleme circulatorii la creier” care au dus la sepsis.

După ce a criticat regimul președintelui Vladimir Putin, el i-a cerut lui Donald Trump, pe când acesta era președinte, pașaport american, spunându-i că vrea să fie „în siguranță”, pentru că era în vizorul unor „organizații criminale din Rusia, dar și a unor oficiali guvernamentali”.

Cu toate acestea, și-a petrecut ultima parte a vieții în Rusia, după ce și-a vândut conacul american ducelui și ducesei de Sussex.

Grișin cumpărase conacul, cunoscut drept Chateau of Riven Rock, cu un teren generos, piscină, teren de tenis și casă de oaspeți, în 2009, apoi l-a vândut cuplului regal britanic.

Oligarhul a fost poreclit Scarface, pentru că deținea un alt conac unde a fost filmat filmul cu Al Pacino din 1983.

Magnatul rus a fost coproprietar al RosEvroBank și a fost făcut responsabil de colapsul sistemul bancar rus din anii 1990, după ce a comis o fraudă de 60 de miliarde de dolari.

Editor : D.C.

 » Mai multe informații aici…