Un profesor clinic de medicină oferă patru indicii care atestă că SARS-CoV-2 provine dintr-un laborator.
Doctorului Robert Redfield, membru din grupul operativ al lui Donald Trump, care avea acces la cele mai multe informaţii clasificate, i s-a refuzat accesul în laboratorul din Wuhan.
A existat un aflux de pacienţi în spitalele din Wuhan încă din vara anului 2019, iar medicii chinezi capturau lilieci din peşteri pentru a studia coronavirusul în laboratorul din Wuhan.
SARS-CoV-2 a prezentat anomalii faţă de coronavirusul original întâlnit la lilieci, fiindcă se poate ataşa cu uşurinţă de celulele umane, ceea ce indică că nu a suferit mutaţii în mod natural.
Marc Siegel, profesor clinic de medicină şi director medical al Doctor Radio la NYU Langone Health şi analist medical Fox News, i-a luat interviu doctorului Robert Redfield în iunie 2021.
Dr. Robert Redfield, fost director al Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor şi virolog de top, avea acces la cele mai multe informaţii clasificate printre membrii grupului operativ de gestionare pandemică al preşedintelui Donald Trump.
Ca director al Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor de atunci, nu a putut dezvălui tot ce se ştia în iunie 2021, dar era clar chiar şi atunci că existau suspiciuni profunde: SARS-CoV-2 provine dintr-un laborator.
Opinia lui a fost înăbuşită de naraţiunea dogmatică neînduplecată a doctorului Anthony Fauci, care susţinea că SARS-CoV-2 era de origine naturală, transmite Marc Siegel pentru New York Post.
Săptămâna trecută, directorul FBI, Chris Wray, a declarat că SARS-CoV-2 provine din laboratorul din Wuhan.
La sfârşitul lunii februarie 2023, potrivit CNN, Departamentul de Energie al SUA a raportat că răspândirea noului corovirus SARS-CoV-2 ar fi rezultatul unei scurgeri dintr-un laborator.
„Casa Albă nu recunoaşte ceea ce ştia FBI, că eliberarea virusului, în mod accidental ,dintr-un laborator chinezesc în anul 2019 a fost un act de neglijenţă gravă, mai ales că ne gândim la modul de pregătire pentru următoarea pandemie, care poate fi foarte bine creată artificial”, adaugă Marc Siegel.
Cititi mai multe pe www.mediafax.ro