Nouă operaţiune de căutare a studentei din Braşov care a dispărut de o lună, la Sibiu – VIDEO

Autorităţile din Sibiu organizează, sâmbătă, o nouă operaţiune de amploare pentru căutarea studentei din Braşov care a dispărut de o lună. Ultima acţiune, la care au participat sute de persoane, nu a dat niciun rezultat.

”Întrucât, până în prezent, MAURER ANGELIKA CLAUDIA nu a fost găsită, începând cu ora 10:00, poliţiştii sibieni vor desfăşura o nouă acţiune cu efective mărite pentru căutarea tinerei în vârstă de 25 ani”, a anunţat IPJ Sibiu.

Acţiunile de căutare se vor desfăşura în Pădurea Dumbrava, în altă zonă decât cea în care s-au efectuat până acum. La operaţiune vor participa poliţişti din cadrul I.P.J Sibiu, din structura de Investigaţii Criminale şi echipa canină şi 40 de voluntari din cadrul Clubului de câini utilitari cu autoturisme de teren 4×4.

Anterior, poliţiştii au făcut cercetări amănunţite şi au publicat inclusiv imagini din ziua dispariţiei tinerei, fără ca ancheta să aibă vreun rezultat până în prezent. 

Dispariţia tinerei, care este din Braşov, dar studiază la Sibiu, a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, nu a mai putut fi contactată de către rude şi cei apropiaţi.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…