Nicuşor Dan, la 15 ani de la lansarea Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul: Am considerat că nu pot să nu reacţionez când o cloacă de aşa-zisi dezvoltatori, politicieni, funcţionari şi, mai rău, universitari distrugeau oraşul bucată cu bucată / Lupta continuă

BUCURESTI | Scris de News.ro | astăzi, 18:19

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis, duminică, un mesaj la împlinirea a 15 ani de la lansarea Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul în care a vorbit despre multe lcururi pe care le-a pierdut în aceştia ani, dar şi despre oameni cu aceleaşi valori pe care i-a cunoscut. ”Am considerat că nu pot să nu reacţionez când o cloacă de aşa-zisi dezvoltatori, politicieni, funcţionari şi, mai rău, universitari distrugeau oraşul bucată cu bucată”, a transmis primarul, adăugând că ”lupta continuă”.

”Acum exact 15 ani lansam Asociaţia Salvaţi Bucureştiul şi raportul «Bucureşti, un dezastru urbanistic». Aveam alte planuri cu viaţa mea. Îmi deschisesem, cu multă muncă, câteva direcţii personale în cercetare, şi o făceam cu mare plăcere”, a scris, duminică, pe Facebook.

Primarul general a vorbit despre lucrurile pe care le-a pierdut în aceast perioadă.

”Da, regret şi matematica pe care n-am făcut-o şi multe momente de familie la care am renunţat toţi anii ăştia. Am considerat, însă, că nu pot să nu reacţionez când o cloacă de aşa-zisi dezvoltatori, politicieni, funcţionari şi, mai rău, universitari care una predau şi alta proiectau, distrugeau oraşul bucată cu bucată”, a mai scris primarul.

De asemenea, Nicuşor Dan s-a referit la oameni cu aceleaşi valori pe care i-a cunoscut.

”Pe de altă parte, am avut astfel ocazia să cunosc mulţi oameni cu aceleaşi valori, să înteleg că miza e mai mare decât urbanismul, că avem datoria să facem din ţara asta una din care copiii noştri să nu vrea sa plece. Lupta continuă”, a mai scris Nicuşor Dan.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…