Salvamont: În ultimele 24 de ore, s-au primit 11 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor/ Au fost salvate 16 persoane

BUCUREŞTI | Scris de News.ro | astăzi, 07:49

Unsprezece apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor au fost primite, în ultimele 24 de ore, în urma acestor acţiuni fiind salvate 16 persoane, afirmă reprezentanţii Salvamont.

Potrivit Salvamont România, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont, s-au primit 11 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

Astfel, au fost 3 apeluri pentru Salvamont Sinaia, două apeluri pentru Salvamont Voineasa şi câte un apel pentru Salvamont Lupeni, Salvamont Caraş-Severin – Muntele Mic, Salvamont Alba, Salvamont Bihor, Salvamont Gorj şi Salvamont Cluj.

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 16 persoane, 3 dintre acestea fiind predate Serviciului de Ambulaţă, sau SMURD, pentru transport la spital. S-au mai primit 27 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile”, au menţionat salvamontiştii.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…