„Știi că mama ta face sex în filme?” Celebra scenă din „Basic Instinct” a costat-o pe Sharon Stone custodia copilului

Sharon Stone a dezvăluit că a pierdut custodia fiului său în 2004, din cauza celebrei scene din filmul „Basic Instinct”, în care personajul interpretat de ea își pune un picior peste picior, informează BBC.

„Știi că mama ta face sex în filme?”, a fost întrebarea pe care judecătorul i-a adresat-o fiului în vârstă de 4 ani al lui Sharon Stone, la procesul de divorț al actriței cu soțul ei de la acea dată, Ron Bronstein.

Când erau căsătoriți, Sharon și Ron au decis să adopte în anul 2000 un băiat, Roan. În 2004, cei doi au decis să divorțeze, iar judecătorul a hotărât să îi ofere tatălui custodia copilului.

„A fost o scenă de nuditate care a durat o fracțiune de secundă. Iar eu am pierdut custodia copilului din cauza asta”, a spus Sharon Stone în cadrul unui podcast.. Actrița a apreciat că a fost tratată în mod „brutal”, ținând cont de câte scene de sex și nuditate există acum la TV.

Decizia instanței i-a provocat un șoc actriței din Basic Instinct, care a ajuns la spital cu tulburări ale ritmului cardiac. „Efectiv, mi-a frânt inima”, a spus Sharon Stone. După acest moment, Sharon Stone a evitat să mai joace în roluri sau scene similare.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul „Total Recall” (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din „Basic Instinct”/„Instinct primar”, în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă („The Practice”), în 2004, dar şi un Glob de Aur în 1995, pentru rolul din „Casino”, care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

Editor : M.L.

 » Mai multe informații aici…