Director Agifer, despre accidentul din Teleorman: Fără nicio discuţie a fost o ajungere din urmă şi o tamponare violentă

BUCURESTI | Scris de News.ro | astăzi, 11:37

Cele două trenuri implicate, luni dimineaţă, în accidentul din judeţul Teleorman s-au ciocnit, însă cauzele şi mecanismul vor fi stabilite în cadrul anchetei.

”Fără nicio discuţie, a fost o ajungere din urmă şi o tamponare violentă”, a declarat, luni, la Digi 24, Laurenţiu Dumitru, director Agifer, referindu-se la accidentul din judeţul Teleorman.

Agifer cercetează incidentul şi urmează a stabili cauzele şi mecanismul de producere.

Potricvit lui Laurenţiu Dumitru expertizele care vor fi realizate în cadrul cercetării ar putea contrazice orice detaliu iniţial, iar antepronunţarea este exclusă.

12 persoane au primit îngrijiri medicale, iar patru au fost transportate la spital, în urma unui incident feroviar care a avut loc, luni dimineaţă, în judeţul Teleorman.

Datele iniţiale arătau că un tren de persoane a frânat brusc pentru a evita impactul cu un tren de marfă care deraiase anterior.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…