Nicuşor Dan: Angajaţii Companiei Municipale Energetica Servicii repară străzile, trotuarele şi spaţiile verzi pe care s-a intervenit pentru reabilitarea sistemului de termoficare

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă luni că angajaţii Companiei Municipale Energetica Servicii sunt în permanenţă în teren şi repară străzile, trotuarele şi spaţiile verzi pe care s-a intervenit pentru reabilitarea sistemului de termoficare.

”Refacem toate zonele afectate de lucrările de modernizare a reţelei de termoficare. Angajaţii Companiei Municipale Energetica Servicii sunt în permanenţă în teren şi repară străzile, trotuarele şi spaţiile verzi pe care s-a intervenit pentru reabilitarea sistemului de termoficare”, spune primarul pe Facebook. El arată că pe şantierul din Rahova-Ferentari, lucrările de înlocuire a conductelor se apropie de finalizare, prin urmare este prioritară refacerea carosabilului.

”Fiecare zonă de acces în galerii este acoperită, se înlocuiesc plăcile de beton, se construiesc canalele de vizitare, se izolează perimetrul, se toarnă beton şi apoi asfalt”, arată edilul.

Nicuşor Dan menţionează că de asemenea, pe Bd. Iancu de Hunedoara, la intersecţia cu Calea Dorobanţilor, ”este prioritate zero aducerea terenului la starea iniţială, având în vedere traficul intens în zonă, atât al maşinilor, cât şi al pietonilor”.

”Suntem conştienţi de disconfortul creat de aceste lucrări, dar vă asigurăm că facem toate eforturile pentru finalizarea în termen a activităţii şi refacerea zonelor afectate în cel mai scurt timp”, mai afirmă Nicuşor Dan.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…