Hunedoara: Un bărbat de 38 de ani a fost lovit cu pumnii şi picioarele de doi minori / Concubina sa a intervenit în apărarea lui şi l-a muşcat de cot pe unul dintre minori

Hunedoara: Un bărbat de 38 de ani a fost lovit cu pumnii şi picioarele de doi minori / Concubina sa a intervenit în apărarea lui şi l-a muşcat de cot pe unul dintre minori

Un bărbat de 38 de ani din Petroşani a sesizat Poliţia Municipiului Petroşani, sâmbătă în jurul orei 14.30, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni fizice, comise de doi minori, în vârstă 12 şi 14 ani, din oraş. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că între bărbatul de 38 de ani şi cei doi minori a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, cei doi minori lovidu-l pe bărbat cu pumnii şi picioarele. Concubina bărbatului agresat, o femeie în vârstă de 30 de ani, a intervenit în apărarea bărbatului şi l-a muşcat de cot pe minorul în vârstă de 14 ani.

„Ulterior, în incinta Spitalului Municipal din Petroşani, mama minorului în vârstă de 14 ani (care îl însoţea pe minorul agresat) ar fi ameninţat-o şi ar fi lovit-o pe femeia de 30 de ani (concubina bărbatului agresat)”, a transmis IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi ameninţare, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor comiterii faptelor şi a luării măsurilor legale, mai indică sursa citată.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…