Neamţ: Un bărbat de aproximativ 30 de ani a murit în urma unui accident rutier

Neamţ: Un bărbat de aproximativ 30 de ani a murit în urma unui accident rutier

PIATRA NEAMŢ | Scris de News.ro | ieri, 23:36

Un bărbat de aproximativ 30 de ani a murit, vineri seară, în urma unui accident rutier care s-a produs în judeţul Neamţ.

”Accident rutier în localitatea Petru Vodă din comuna Poiana Teiului. La locul evenimentului au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la Garda nr 2 de Intervenţie Poiana Teiului (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare) şi SAJ Borca (o ambulanţă)”, au transmis, vineri seară, oficialii ISU Neamţ.

Potrivit acestora, în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un autotren în care se aflau doar conducătorii auto.

”În urma impactului conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acţionat pentru scoaterea victimei din autoturism. Din păcate, victima (un bărbat de aproximativ 30 de ani) prezenta leziuni incompatibile cu viaţa[, au precizat pompierii.

Aceştia au explicat că, în urma evenimentului rutier a fost afectat un stâlp de electricitate, la faţa locului fiind chemate echipe ale companiei frunizoare pentru remedierea defecţiunii.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…