Cel mai mare eşec şi cel mai mare succes din mandatul de premier al lui Marcel Ciolacu. Ce spune premierul despre realizările şi nereuşitele sale

Cel mai mare eşec şi cel mai mare succes din mandatul de premier al lui Marcel Ciolacu. Ce spune premierul despre realizările şi nereuşitele sale

BUCUREŞTI | Scris de News.ro | astăzi, 00:27

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a dezvăluit, luni seară, într-o emisiune televizată, care este cel mai mare eşec şi care este cel mai mare succes al său ca prim-ministru.

”Cel mai mare succes este intrarea, nu cu ambele picioare, dar cu dreptul în Spaţiul Shengen. Cel mai mare eşec, că nu am reuşit să am suficient timp să mă văd atât cu patronatele, cât şi cu sindicatele, să preîntâmpinăm astfel de lucruri cum s-au întâmplat acum, cu transportatorii şi cu agricultorii”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seara, la Antena 3. 

În emisiunea la care a participat, prim-ministrul a afirmat, în repetate rânduri, că protestele de stradă care au blocat, în ultimele zile, drumuri toată ţara ar fi putut fi prevenite prin discuţii între cei nemulţumiţi şi autorităţi, ieşirea în stradă fiind soluţia dacă Guvernul ar fi dat dovadă de ”opacitate”.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…