Eugen Tomac, la Iaşi: Vom analiza majorităţile pe care PMP le are în unele judeţe. Obiectivul este să consolidăm alianţa cu USR şi Forţa Dreptei

Liderul PMP Eugen Tomac a declarat, marţi seară, la Iaşi, că majorităţile pe care partidul le-a făcut la nivel local în unele judeţe cu diverse formaţiuni se vor stinge de la sine şi că obiectivul este consolidarea alianţei de dreapta, alături de USR şi Forţa Dreptei.

Întrebat de jurnalişti ce va face PMP la Iaşi unde partidul este aliat cu PNL în Consiliul Local, Tomac a răspuns că PMP va face o analiză internă privind majorităţile din consilii nu doar la Iaşi, ci la nivelul întregii ţări. „În analiza noastră intră şi acest aspect, acela al majorităţilor pe care le avem la nivel naţional cu alte partide. Faptul că există în anumite judeţe majorităţi de conjunctură, acestea se vor stinge de la sine. Obiectivul este să consolidăm Alianţa Dreapta Unită”, a afirmat Eugen Tomac. Cât priveşte posibilitatea ca reprezentanţii PMP din Consiliul Local Iaşi să voteze chiar în această săptămână un nou viceprimar alături de PNL, Tomac a precizat că nu cunoaşte toate subtilităţile din Consiliul Local Iaşi. „Vreau să fiu foarte clar înţeles. În 2020 s-au făcut nişte majorităţi şi în Bucureşti şi în Iaşi şi în alte oraşe. Aceste chestiuni le vom tranşa cât de curând. La Iaşi, PMP va susţine un candidat la primărie pe care ieşenii îl aşteaptă”, a adăugat Tomac. Întrebat dacă fostul deputat PMP Petru Movilă îşi va da demisia din funcţia de city-manager al oraşului, funcţie în care este susţinut de primarul PNL Mihai Chirica, Tomac a răspuns: „Domnul Movilă va face ceea ce trebuie pentru dreapta unită şi pentru Iaşi”. În ultimii trei ani, USR a criticat vehement la Iaşi activitatea primarului PNL Mihai Chirica, în timp ce PMP a format majoritatea alături de PNL în Consiliul Local. Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *