Premierul Ciolacu, despre comasarea alegerilor europarlamentare cu locale: Una este discuţia din interiorul fiecărui partid şi una este discuţia din coaliţie, haideţi să vedem ce îşi doresc românii în primul rând / E un interes politic

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, despre comasarea alegerilor europarlamentare cu locale, că una este discuţia din interiorul fiecărui partid şi una este discuţia din coaliţie. ”Haideţi să vedem ce îşi doresc românii în primul rând”, a spus şeful Executivului, precizând că este ”un interes politic” şi, din punctul lui de vedere, pentru români nu este nicio prioritate comasarea alegerilor.

”Una este discuţia din interiorul fiecărui partid şi una este discuţia din coaliţie, haideţi să vedem ce îşi doresc românii în primul rând. Din punctul meu de vedere, pentru români nu este nicio prioritate nicio comasare. Nu m-a oprit nimeni pe stradă (..) să mă întrebe de comasare. Toată lumea întreabă în cee ace priveşte nivelul de trai”, a spus premierul, întrebat cum comentează scenariul unei comasări a alegerilor europarlamentare şi locale, în acest an. Întrebat dacă susţine un astfel de demers, premierul a spus: ”E un interes politic, haideţi să aflăm de la români”. Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat joi, despre comasarea alegerilor europarlamentare şi locale, că s-ar putea mobiliza electoratul gândindu-se că este şi o miză locală. El a precizat că nu s-a discutat în PNL despre acest lucru dar scenariile sunt deschise, pentru că doar alegerile parlamentare sunt fixe, iar celelalte se pot modifica prin lege. Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *