UPDATE -USR explică de ce europarlamentarul Vlad Gheorghe nu a fost lăsat să participe la Comitetul Politic: Pentru că este suspendat, nu putea vota, prin urmare nu a fost trecut pe lista de acces/ Vlad ştia că nu are drept de vot şi acces

Scris de News.ro | astăzi, 12:47

USR explică motivul pentru care a interzis accesul europarlamentarului Vlad Gheorghe la Comitetul Politic al partidului, care se desfăşoară duminică. „Pentru că este suspendat, nu putea vota la Comitetul politic, prin urmare nu a fost trecut pe lista de acces”, anunţă oficialii formaţiunii, spunând că nu este „nimic ieşit din comun” şi că politicianul ştia „că nu are drept de vot şi acces”.

„O scurtă clarificare legată de ceea ce susţine Vlad Gheorghe. Vlad a fost suspendat din partid pentru neplata cotizaţiei. Pentru că este suspendat, nu putea vota la Comitetul politic, prin urmare nu a fost trecut pe lista de acces. Lista a fost făcută pentru buna desfăşurare a evenimentului, nimic ieşit din comun. Colegii care s-au ocupat de acces i-au comunicat politicos că nu este pe listă. Atât. Nimic mai mult. Vlad ştia că nu are drept de vot şi acces”, au scris online oficialii USR. Clarificările au fost făcute publice sub forma unui comentariu la o postare pe Facebook a activistei Angi Şerban, care a solicitat formaţiunii  politice să dea explicaţii cu privire la motivele pentru care europarlamentarul Vlad Gheorghe nu a fost lăsat să participe la şedinţa conducerii formaţiunii politice. Ulterior, acelaăi răspuns a fost transmis de către purtătorul de vucând al formaîiunii, Ionuţ Moşteanu. Într-o postare pe reţeaua de socializare, eurodeputatul USR Vlad Gheorghe afirmă că nu a fost lăsat să participe, duminică, la şedinţa Comitetului Politic al partidului, fiind oprit de către bodyguarzi la intrare pe motiv că nu este „membru activ”. El critică, deopotrivă, partidul şi pe preşedintele acestuia, Cătălin Drulă. „Ne aliem cu cei cărora le-am făcut opoziţie pentru ce, ca să fie linişte?! Cu liniştea asta a băgat-o Dan Barna pe Viorica Dăncilă în turul al doilea în 2019 şi ne-am ales iar cu Iohannis. Cu liniştea asta a ajuns USR în urma extremiştilor anti-europeni în sondaje. Cu liniştea asta e Şoşoacă mai prezidenţiabilă decât Drulă”, scrie Vlad Gheorghe. Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *