Marcel Ciolacu: Sunt mulţumit de tot cabinetul şi chiar funcţionăm ca o echipă. Cred că e necesară o discuţie mai aplicată cu Nicolae Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că echipa guvernamentală funcţionează foarte bine, mai bine decât în coaliţia de guvernare. El a mai spus că ar fi necesară o discuţie mai aplicată între el şi preşedintele PNL Nicolae Ciucă cu privire la unele probleme legate de „părerile sau jocurile altora”.

„Categoric, o fac cu şeful Cancelariei şi cu vicepremierii. În acest moment, eu cred că toţi miniştrii, tot cabinetul, eu sunt mulţumit de tot cabinetul şi chiar funcţionăm ca o echipă. Câteodată mi-e şi ciudă, mai bine nu mai facem coaliţii. Câteodată mi-e ciudă că funcţionăm atât de bine în interiorul cabinetului şi al Guvernului şi facem coaliţii, spunând ştiri înainte de a intra în coaliţie ca să preluaţi dumneavoastră că ideile sunt de la nu ştiu cine!”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat dacă a făcut o evaluare a activităţii miniştrilor, atât din punct de vedere al PSD, adică miniştrii PSD, dar şi în calitate de premier, miercuri la Parlament. „Cred că aici va trebui atât eu, cât şi domnul preşedinte Nicolae Ciucă, să stăm un pic de vorbă amândoi aplicat asupra acestor probleme, pentru că începem să nu respectăm românii, luându-ne după părerile altora şi încercând să facem jocurile altora”, a continuat liderul PSD. „Cred că datoria mea şi a domnului Ciucă este în primul şi în primul rând să avem grijă de ce ne-am asumat faţă de România şi români într-o perioadă complicată. Până acum am reuşit amândoi şi amândoi ne-am ţinut cuvântul dat unul faţă de celălalt. Cred că e necesară o discuţie mult mai aplicată între mine şi domnul Nicolae Ciucă. Repet, sunt mulţumit de tot cabinetul”, a mai precizat preşedintele social-democraţilor. Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *