Nicuşor Dan: Vom avea nişte alegeri în care o să fie Dreapta contra PSD / Electoratul Dreptei va vedea cine este candidatul dreptei cu şanse pentru a nu ne întoarce la jaful care a fost în administraţia PSD de 12 ani în Bucureşti

BUCURESTI | Scris de News.ro | astăzi, 10:51

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, joi, că în acest an vor fi nişte alegeri în care lupta se va da între Dreapta şi PSD. El a precizat că electoratul Dreptei va vedea cine este candidatul dreptei cu şanse “pentru a nu ne întoarce la jaful care a fost în administraţia PSD de 12 ani în Bucureşti”.

Nicuşor Dan a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, cum i se pare reacţia PNL de a nu-l susţine pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.  “În primul rând,  eu am un mare respect faţă de simpatizanţii PNL. Sunt oameni care m-au votat, cărora le datorez mandatul ăsta şi tot ce am făcut în mandatul ăsta a fost să le respect încrederea pe care mi-au acordat-o, aşa cum simpatizanţii PMP-ului mi-au acordat-o, unii dintre ei, aşa cum simpatizanţii USR-ului mi-au acordat-o.  O să avem nişte alegeri în care o să fie dreapta contra PSD şi am încredere că electoratul dreptei, susţinători ai tuturor partidelor de dreapta, vor vedea cine este candidatul dreptei cu şanse pentru a nu ne întoarce la jaful care a fost în administraţia PSD de 12 ani în Bucureşti şi a nu ne lăsa conduşi de mafia imobiliară în Bucureşti”, a declarat primarul Capitalei.  Nicuşor Dan a mai fost întrebat pe ce criterii refuză ARCUB anumite contracte comerciale propuse de PNL.  “Cred că este corect ca într-un an electoral instituţiile publice să nu permită în interiorul lor desfăşurarea de evenimente electorale pentru niciuna din forţele politice”, a explicat Nicuşor Dan. Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *