Andronache: Priorităţile legislative ale PNL sunt proiectele care combat traficul de droguri, neimpozitarea pensiilor până la 3.000 lei, eliminarea dublei impozitări a acumulărilor la pilonul II de pensii şi interzicerea publicităţii la jocurile de noroc

Liderul deputaţilor PNL Gabriel Andronache a precizat că priorităţile legislative ale liberalilor în această sesiune parlamentară sunt proiectele care combat traficul de droguri, neimpozitarea pensiilor până la valoarea de 3.000 lei, eliminarea dublei impozitări a acumulărilor la pilonul II de pensii, interzicerea publicităţii la jocurile de noroc şi adoptarea proiectelor care sunt jaloane PNRR.

„Ieri am început o nouă sesiune parlamentară! Continuăm cu aceeaşi echipă de conducere a Grupului Parlamentar PNL la Camera Deputaţilor şi în sesiunea parlamentară de primăvară(Februarie – Iunie 2024): Lider – Gabriel Andronache; Vicelideri – Florin Alexe; Alexandru Andrei; Sergiu Bîlcea; Ioan Cupşa; Angelica Fădor; Tudor Polak; Florin Roman; Mircea Roşca; George Stângă; Vetuţa Stănescu; Ionuţ Stroe; Cristina Trăilă; Glad Varga; Secretar: Călin Bota”, a scris Gabriel Andronache, vineri pe Facebook. El a anunţat şi priorităţile legislative ale grupului parlamentar al PNL. „Principala noastră misiune este îndeplinirea priorităţilor legislative stabilite de către grup: proiectele care combat traficul de droguri, neimpozitarea pensiilor până la valoarea de 3.000 lei, eliminarea dublei impozitări a acumulărilor la pilonul II de pensii, interzicerea publicităţii la jocurile de noroc şi adoptarea proiectelor care sunt jaloane PNRR”, a completat Andronache. Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *