Ciucă, întrebat dacă îi e frică să îşi asume candidatura la alegerile prezidenţiale: Nu îmi e frică. Este în fişa postului la PNL ca liderul partidului să îşi asume candidatura cu echipa / Persoana respectivă trebuie să aibă sprijinul întregului partid

Scris de News.ro | astăzi, 12:32

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a fost întrebat sâmbătă, la Prima Tv, dacă îi este frică să îşi asume candidatura la alegerile prezidenţiale, iar el a răspuns că nu şi că este în fişa postului la liberali ca liderul partidului să îşi asume candidatura cu echipa. El a adăugat că persoana respectivă trebuie să aibă sprijinul întregului partid.

“Nu. Nu mi-este frică. Este în fişa postului la Partidul Naţional Liberal, ca liderul partidului, să-şi asume, umăr la umăr cu echipa, candidatura. În momentul de faţă, sigur, cum am spus, este vorba despre persoană. Dar în acelaşi timp, persoana respectivă, când vine vorba de un astfel de obiectiv, trebuie să facă parte şi să aibă înapoia sa sprijinul întregului partid”, a declarat Nicolae Ciucă la emisiunea Insider Politic. Întrebat dacă simte acum acest sprijin, Ciucă a răspuns: “Nu am discutat asta în partid. Şi foarte onest vă spun că prima discuţie a apărut la Sinaia în noiembrie, când am discutat asumarea modului în care abordăm alegerile în 2024. Şi atunci, cineva din sală a zis: ”Domnule preşedinte, dumneavoastră candidaţi, pentru că dacă dumneavoastră candidaţi, partidul e cu dumneavoastră?”. Liderul PNL a mai fost întrebat dacă simte susţinerea partidului, având în vedere că în spaţiul public circulă tot felul de informaţii că ar fi în conflict cu baronii locali, că unii ar dori să plece din fruntea partidului după alegerile europarlamentare. “În astfel de chestiuni nu vreau să speculez şi nu vreau să intrăm în această emisiune şi nici în altele în aceste jocuri de culise. În politică au existat dintotdeauna. De la  Grecia antică până în zilele noastre şi vor exista şi de aici încolo. Important este pentru un lider să fie în măsură să-şi gestioneze problemele interne şi să facă în aşa fel încât să creeze acea emulaţie prin care activul de partid să fie parte la cauză. Pentru că e vorba de un obiectiv al Partidului Naţional Liberal. Este vorba despre Partidul Naţional Liberal care este dincolo de partidul cu cea mai mare vechime istorică prin profilul său, prin acţiunile sale a demonstrat că este partidul cel mai pro-european, este partidul care are liderii cu cea mai bună formulă de administrare. Uitaţi-vă în ce fel s-au dezvoltat Clujul, Oradea, Alba Iulia, Sibiu, Suceava. Sunt modele de  administrare”, a afirmat Nicolae Ciucă. Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *