Ludovic Orban: Forţa Dreptei organizează primul congres la sfârşitul lunii martie / Antonel Tănase, desemnat şef de campanie la europarlamentare

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat că primul Congres al formaţiunii va fi organizat la sfârşitul lunii martie, o altă decizie a conducerii partidului fiind desemnarea lui Antonel Tănase ca şef de campanie la europarlamentare.

Ludovic Orban a anunţat că în ceea ce priveşte campania pentru europarlamentare, Forţa Dreptei şi-a desemnat ca şi şef de campanie din partea formaţiunii pe deputatul de Bucureşti Antonel Tănase, ”un om cu o vastă experienţă politică, administrativă şi electorală”. Orban a precizat că Antonel Tănase va fi parte a echipei Alianţei Dreapta Unită. ”Am stabilit candidaţii care vor fi pe lista pentru PE, candidatul care este primul, vârful de lance al Forţa Dreptei este Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii şi liderul parlamentarilor Forţa Dreptei”, a mai spus preşedintele Forţa Dreptei, el arătând că aceasta vi fi cu siguranţă europarlamentar. ”Am decis că vom organiza Congresul la sfârşitul lunii martie”, a mai declarat Ludovic Orban, el precizânsd că până în data de 15 martie au stabilit ca obiectiv finalizarea conferinţelor judeţene de alegeri şi desemnarea delegaţilor la Congres. Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *