Alina Gorghiu anunţă că cel mai căutat fugar, Flaugiu Florin, a fost prins în Franţa şi a fost adus în ţară / Era inclus pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa, condamnat la 9 ani şi 10 luni pentru proxenetism şi trafic de persoane

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, anunţă vineri că cel mai căutat fugar, Flaugiu Florin, a fost prins şi a fost adus în ţară. Acesta fusese condamnat la 9 ani şi 10 luni pentru proxenetism şi trafic de persoane şi era inclus pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa.

Ministrul Justiţiei anunţă într-un mesaj pe Facebook că astăzi a fost adus în ţară fugarul Flaugiu Florin, pe care îl numeşte ” Most Wanted”.  Alina Gorghiu precizează că avionul care l-a adus în ţară pe fugar tocmai a aterizat.  Potrivit ministrului, acesta era inclus pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa, fiind condamnat la 9 ani şi 10 luni pentru proxenetism şi trafic de persoane. ”A crezut că va scăpa de închisoare dacă fuge din ţară, a fost însă găsit în Franţa, căutat de mulţi ani, şi de astăzi va executa pedeapsa într-un penitenciar din România. Acolo vor ajunge toţi fugarii condamnaţi, vă asigur”, mai spune Gorghiu.  Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *