Nicuşor Dan: Dacă a fost aşa un mare succes administraţia PSD din 2016 – 2020 de ce nu este evident cine este candidatul? / Dreapta înseamnă să cheltuieşti judicios banul public, să respecţi legea; PSD – jaf, coabitare cu mafia imobiliară, spoială

BUCURESTI | Scris de News.ro | astăzi, 12:52

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, care participă, sâmbătă, la evenimentul de prezentare a priorităţilor PMP pentru Bucureşti, a afirmat că a lucrat bine în ultimii trei ani cu reprezentanţii acestei formaţiuni în Consilul General. Primarul s-a referit la diferenţa dintre Dreapta – care înseamnă dezvoltare sustenabilă şi respectarea legii, şi PSD despre care afirmă că înseamnă ”jaf, coabitare cu mafia imobiliară, spoială şi să mai aruncăm nişte bani la oameni pa care-i ţinem în sărăcie”.

”Sunt bucuros şi onorat să fiu cu dvs aici. Am avut un parteneriat care a început acum trei ani şi pare …cum să zic…de la sine înţeles că oameni să se ţină de cuvânt. Şi oamenii s-au ţinut de cuvânt”, a afirmat, Nicuşor Dan, sâmbătă, la evenimentul de prezentare a priorităţilor PMP pentru Bucureşti. Primarul general afirmă că drumul pe care l-a parcurs alături de consilierii generali care l-au susţinut a fost foarte lung. ”Programul pe care-l propuneţi pentru Bucureşti este un program serios, este o viziune pentru Bucureşti şi hai să-l comparăm cu ce propune pentru Bucureşti partea adversă – PSD (…) Dacă a fost aşa un mare succes administraţia PSD din 2016 – 2020 de ce nu este evident cine este candidatul?”, a mai afirmat primarul general. Acesta a făcut o comparaţie între PSD şi partidele de Dreapta. ”Dacă, Doamne fereşte, administraţia PSD revine şi o să conducă Bucureştiul cu puţină muncă poate să ajungă de la oul de dinozaur la oul de super dinozaur. Asta este comparaţia între ceea ce s-a întâmplat în aceşti trei ani (…) Noi suntem oameni de dreapta. Dreapta înseamnă să cheltuieşti judicios banul public, Dreapta înseamnă să respecţi legea, Dreapta înseamnă să te uiţi la dezvoltare adevărată. PSD-ul ştim – jaf, coabitare cu mafia imobiliară, spoială şi să mai aruncăm nişte bani la oameni pa care-i ţinem în sărăcie”, a mai transmis primarul general. Nicuşor Dan le-a explicat celor prezenţi la eveniment că au rolul, în anul electoral care urmează, să explice oamenilor cine poate face ceea ce promite. ”Aveţi o mare responsabilitate în campania electorală pentru cine va guverna oraşul ărsta şi ţara asta. Dumneavoastră aveţi putea să mergeţi din om în om să explicaţi cine poate şi cine a dovedit că nu poate. Eu sunt convins că o să reuşim”, a mai afirmat Nicuşor Dan. La eveniment participă şi reprezentanţi ai Forţa Dreptei şi USR. Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *