Iohannis: Felicitări lui Alexander Stubb pentru victoria din cadrul alegerilor prezidenţiale din Finlanda / Aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună

BUCURESTI | Scris de News.ro | ieri, 23:02

Preşedintele Klaus Ihannis a transmis, duminică seară, un mesaj de felicitare noului preşedinte al Finlandei, Alexander Stubb.

”Felicitări lui Alexander Stubb pentru victoria din cadrul alegerilor prezidenţiale din Finlanda!, a scris, duminică seară, pe Facebook, Klaus Iohannis. Preşedintele a afirmat că cele două ţări vor continua cooperarea şi să apare valorile euroatlantice. ”Aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună şi să dezvoltăm parteneriatul european strâns dintre România şi Finlanda. Vom continua să ne apărăm valorile euroatlantice”, a adăugat şeful statului. Alexander Stubb, fost prim-ministru, candidat din partea Partidului Coaliţiei Naţionale, de centru-dreapta, a câştigat alegerile prezidenţiale din Finlanda, duminică, învingându-l pe Pekka Haavisto, fost prim-ministru şi membru al Partidului Verde, care şi-a recunoscut înfrângerea. Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Mai multe informații aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *