Pâinea se va scumpi. Șamponul este produs de lux

Guvernul vrea românii mai sănătoși, așa că a crescut prețurile ca să mâncăm mai puțin

Într-o țară unde prețurile rivalizează cu cele din vestul Europei, dar salariile rămân ancorate în est, elitele politice se îmbogățesc pe spinarea unui popor îngenuncheat de greutăți.

Marcel Ciolacu, cu un salariu lunar obscen de peste 50.000 de lei, devine simbolul acestui decalaj scandalos. Acest nivel de venit, departe de a fi o anomalie, este norma în rândul unei clase politice parazitare, pentru care termenul de „servitor public” pare o glumă.

Alături de el, Nicolae Ciucă, cu o pensie specială ce depășește 20.000 de lei, exemplifică o nepăsare crasă față de realitatea unui popor ce se zbate să supraviețuiască. Acești baroni ai vremurilor moderne trăiesc într-o bulă, complet izolați de realitățile unei țări sufocate de sărăcie.

Declarația lui Ciolacu, cum că o familie românească ar putea trăi decent cu 3.000 de lei pe lună, nu este doar o insultă adusă inteligenței comune, ci o dovadă de ignoranță și dispreț față de lupta zilnică a milioane de români. Este, în esență, o bătaie de joc la adresa fiecărui cetățean care se străduiește să facă față unei economii în derivă.

Alianța PSD-PNL se dovedește a fi nu doar un eșec lamentabil în gestionarea treburilor țării, ci o alianță toxică, o veritabilă coaliție a sărăciei și incompetenței. Această „camarilă a privilegiilor” nu doar că perpetuează un sistem viciat, dar își bat joc în mod flagrant de speranțele și nevoile cetățenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *